21 Ocak 2010 Perşembe

Yeni çift kelepçelendi!

Evlenenler polis olunca, nikah töreni de böyle ilginç olur...

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Tuba Demirel ve Orhan Aslan çiftinin düğün törenlerinde, Gaziantep Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, yeni çiftleri bir birlerine kelepçeledi.

Şahinbey Nikah Salonu'nda düzenlenen nikah törenine, Gaziantep Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Çevik Kuvvet'ten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Mustafa Çavuş, Emniyet personeli ve evlenen çiftlerin yakınları katıldı. Yapılan nikah töreni ardından kısa bir konuşma yapan Gaziantep Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, "Bugün burada genç çiftlere, ömür boyu karşılaşacakları tüm zorlukları ve tüm mutlulukları hep birlikte yaşayacakları yepyeni bir hayatın ilk adımlarını atmaları nedeniyle, onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmamak için burada bulunmaktayız.

Biz polisler çok büyük bir ailenin fertleriyiz. Tüm polis teşkilatı olarak iyi günde kötü günde hep birlikte tek vücut halinde yaşadığımızı iftiharla ifade ediyor, yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Evlilik müessessinin sembolü sayılan evlilik cüzdanını da Türk toplumunun kabul gördüğü 'yuvayı dişi kuş yapar' inancıyla gelin hanıma takdim ediyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, konuşmasının ardından gelin ve damadı bir birlerine kelepçeleyerek mutluluk diledi. Emniyet Müdürü Yılmaz, kelepçenin anahtarlarını da çiçeği burnunda geline verdi.

Törenin ardından genç çiftlere bir sürpriz de meslektaşları Çevik Kuvvet polislerinden geldi. Kelepçelenen çift, mesai arkadaşlarının copları altından geçerek nikah salonundan ayrıldı. Tören, gelin ve damadın tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.

İHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder